fbpx

Kapcsolat

Üvegportálok, pergola rendszerek, teraszfedés megoldások egy helyen!

Értékesítési gyakorlatunk
elejétől a végéig

1.

Szakértőink felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot. Mintákkal, tervekkel és tanácsokkal segítünk formába önteni az elképzelését és elkészítjük az előzetes árajánlatot. Amennyiben sikerül megtalálunk az igényeinek megfelelő megoldást kollégáink felkeresik önt és pontosan felmérik a beépítési helyszínt a tökéletes végeredmény érdekében. Az árajánlat készítés ingyenes akár több opcióban is, a helyszíni felmérésre és tanácsadásra egyösszegű díjat számítunk fel melyet megrendelés esetén jóváírunk az ajánlati árból.

2.

Az ajánlat elfogadását, az előleg befizetését és a gyártmánytervek jóváhagyását követően megkezdjük a szerkezetek gyártását. A gyártási folyamat standard szerkezeteknél akár 2-4 hét alatt, extra műszaki tartalom esetén 6-10 hét alatt történik.

3.

A gyártás befejeztével szerelési időpontot egyeztetünk ügyfeleinkkel. Az előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk a szerkezeteket és elvégezzük a rendszer és az esetlegesen szükséges fogadó és kiegészítő szerkezetek beépítését. A beépítés végeztével feltakarítjuk a munkaterületet és a munkavezető átadja a kész szerkezetet a megrendelőnek és megtanítja a használatát.

4.

A beépítési folyamat befejeztével nincs más dolga, mint hogy egész évben élvezze teraszát!

Kezdjünk bele még ma!

Kérje ajánlatunkat!

Név*
E-mail cím*
Accepted file types: jpg, png, bmp, jpeg, Max. file size: 1 MB.
Kizárólag JPG, PNG vagy BMP fotókat tudunk elfogadni, maximum 1MB méretben.
Nyilatkozatok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.